Elicopterul proprietarului echipei de fotbal Leicester City s-a prabusit aseara chiar langa stadionul clubului, dupa care a luat foc. Miliardarul thailandez se afla la bord impreuna cu fiica sa si inca trei persoane si se indrepta spre casa dupa un meci din Premier League. Mai multe echipe de interventie au sosit la fata locului, iar deocamdata nu se cunoaste daca cineva a supravietuit.

Publicat:28.10.2018, 15:40

Elicopterul a decolat ieri de pe terenul stadionului la o ora de la finala unui meci din Premier League. La scurt timp, aparatul de zbor s-a prabusit in parcarea arenei si a fost inghitit de o minge de foc. Masini de politie, pompieri si ambulante au sosit la locul accidentului pentru a stinge focul si a acorda primul ajutor ranitilor.

Unul dintre politistii care au intervenit, si-a riscat viata pentru a-i salva pe cei aflati in elicopter. Un martor l-a vazut pe acesta incercand sa sparga geamul pentru a intra in elicopter, iar ulterior, a aparut un alt om al legii cu un stingator.

Dupa cateva secunde cei doi s-au retras, pentru ca incendiul luase amplaore. Pe langa miliardarul tailandez si fiica sa, in aparatul de zbor se mai aflau doi piloti si o a cincea persoana, deocamdata necunoscuta. Nu exista informatii privind eventuali supravietuitori ai accidentului.

“M-am gandit ca a fost o zi grozava, iar apoi, totul s-a sfarsit. Probabil este cea mai neagra zi din istoria clubului de fotbal Leichester City.”

 Cauza accidentului nu este cunoscuta deocamdata. Un martor a declarat ca a observat ca elicea de la coada aparatului de zbor nu functiona, ceea ce a facut ca elicopterul sa se roteasca in spirala inaintea prabusirii. Un alt martor a spus ca motorul aparatului de zbor s-ar fi oprit. Miliardarul thailandez a cumparat clubul Leicester in 2010, cand echipa evolua in liga a doua.

Sub patronajul sau, Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, castigand campionatul din Premier League in sezonul 2015/2016.