Lupta unui ursulet care nu s-a lasat invins de un versant acoperit cu zapada a devenit o lectie care a captivat milioane de oameni pe internet in ultimele zile.

Publicat:06.11.2018, 06:04O mama şi puiul ei au fost filmaţi, în mod nepotrivit, cu o drona cum urca un versant acoperit cu zapada. Ursuleţul se chinuie sa se ţina dupa mama lui, ajunsa în vârf, însa aluneca de mai multe ori şi deşi ajunge la o distanţa mare la vale nu renunţa şi o ia de la capat în repetate rânduri pâna se reuneşte cu ursoaica.


Filmarea a fost realizata pe 19 iunie de un rus în Magadan, o regiune de pe teritoriul Rusiei, situata în Siberia Orientala, şi a fost preluata recent pe Youtube, însa a devenit virala dupa ce a fost publicata pe Twitter de un membru al Societaţii de Geografie din Canada unde a fost urmarita de peste 18 milioane de oameni. Imaginile au ajuns şi pe siteurile de ştiri internaţionale.

Mulţi au fost de acord ca lupta ursuleţului este o lecţie de viaţa chiar şi pentru oameni, alţii l-au blamat pe cel care a filmat cu drona pentru ca se vede de pe înregistrare cum aparatul zboara prea aproape şi sperie animalele, fiind posibil ca şi din aceasta cauza  ursuleţul sa fi alunecat.

M-am stresat prea tare la acest clip”, ”Nu m-am putut uita. Am derulat la final sa fiu sigura ca ursuleţul ajunge în vârf””Toţi avem de învaţat de la acest ursuleţ: privirea mereu sus şi nu renunţa” sunt câteva din comentariile lasate online de cei care au urmarit imaginile.