Aproape 800.000 de romani sunt astazi buni de cinste, pentru ca ii poarta numele Sfantului Nicolae.

Publicat:06.12.2018, 18:11Si tot în aceasta zi de sarbatoare, copiii care l-au asteptat cu emotie pe Mos Nicolae, au sarit în sus de bucurie când si-au vazut ghetutele încarcate de jucarii si dulciuri.


Multi au rasuflat usurati ca n-au primit nuieluse, asa ca i-au multumit pentru daruri. Parintii i-au privit cu drag si le-au surprins reactiile amuzante în imagini nepretuite.


Ciufuliti, curiosi si înca somnorosi copiii au mers dimineata sa-si verifice ghetele. Tudor a ramas fara cuvinte când a vazut ca a mosul i-a lasat jucariile pe care si le dorea. Plini de emotie au fost si Matias si Maia din Botosani. Fratii au calcat tiptil pe urmele lui Mos Nicolae si au soptit cât sunt de bucurosi de cadouri.


Matias si-a dorit patine de când a vazut primii fulgi de zapada. Si Paul din Brasov si-a exprimat bucuria când si-a gasit ghetutele pline, desi are numai un an.

Unii s-au bucurat si mai mult de jucarii, când au vazut ca în ghete nu sunt nuieluse.

Dupa ce si-au lustruit toate încaltarile, Darius si Cristian, doi frati din Bucuresti, le-au asezat strategic în calea misteriosului mos. Si n-au dat gres. Mosul a avut pentru ei o multime de surprize. Maria îl cunoaste bine pe acest nevazut Mos Nicolae, care i-a adus mai multe cadouri decât poate duce.

Natalia a auzit de putin timp de batrânelul care aduce daruri tuturor copiilor. Dar a fost încântata... de cunostinta.

Parintii au fost martori înduiosati la aceste scene pe care nu le vor uita niciodata. Prea repede, copiii se vor face mari si mos Nicolae va ramâne doar o amintire.

Dupa ce au despachetat toate cadourile copiii s-au jucat preocupati, au mâncat dulciuri pe saturate si au dansat de bucurie.