Scene sangeroase s-au derulat duminica seara intr-o localitate din judetul Vaslui.

Publicat:15.10.2018, 05:10O femeie în vârsta de 49 de ani este banuita ca si-a ranit sotul, pe care l-a lasat sa agonizeze pâna când a fost gasit de o ruda. Dar omul nu a mai putut fi salvat de medicii chemati de urgenta.


Cei doi s-ar fi certat pentru ca barbatul ar fi venit acasa ametit de aburii alcoolului. Barbatul în vârsta de 59 de ani a fost gasit de o ruda, care a sunat imediat la 112 si a anuntat ca omul este ranit si sângereaza puternic. Însa medicii nu l-au mai putut salva. Au constatat decesul si au alertat autoritatile.

În scurt timp, zona a fost împânzita de politisti si criminalisti. Iar sotia, care ar fi recunoscut în fasa unei rude ca l-ar fi atacat pe barbat, nu s-a opus în momentul în care a fost dusa la audieri.

Ruda: “De mult zicea ca îl omoara. E si baiatul la mijloc. Se supara ca bea si el. Nu îi dadea voie sa bea. Când veneam din sat, m-am întâlnit cu el, m-a luat în brate, m -a pupat si a venit acasa. Era oleaca baut. Câte batai a mâncat omul asta de la ea, nu are par în cap. De ani de zile, nu de acuma.”

 

La aflarea cumplitei vesti, apropiatii celor doi soti si-au aruncat vorbe grele si a fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Satenii spun ca între cei doi ar mai fi izbucnit certuri de-a lungul timpului pentru ca barbatul obisnuia sa consume bauturi alcoolice.

Vecin: ”Între ei cearta e de mult timp, nu e de azi, nu e de mâine. Sotia lui spunea ca de mâna ei i se trage moartea. Nu se mai întelegeau. Nu stiu. Numai cearta si cearta.”

Cei doi au împreuna patru copii. În cazul în care va fi gasita vinovata, femeia risca sa stea ani buni în spatele gratiilor.