Artificii ca de Revelion la un depozit din orasul rus Blagoveshensk. Doar ca nu a fost sarbatoare, ci o urgenta. Un incendiu puternic a izbucnit la depozitul unde se pastrau artificiile. Ore in sir pompierii au luptat cu flacarile care au cuprins o suprafata de o mie de metri patrati.

Publicat:09.11.2016, 15:46


In jurul orei 6 dimineata, locuitorii din orasul Blagovesensk au urmarit un “spectacol” cu focuri de artificii neplanificat. Un incendiu a izbucnit la depozitul unde se pastrau materiale pirotehnice. Artificiile explodau rand pe rand, astfel ca pompierii aveau in fata o misiune grea.

130 de pompieri cu 38 de masini speciale au fost trimisi la fata locului. Dupa trei ore de munca, focul a fost stins. Mai multi pompieri au fost raniti in operatiune si dusi la spital.

Oamenii care traiesc in apropiere au fost indemnati sa ramana in case, cu geamurile inchise, pentru a nu inhala fumul toxic. Victime printre localnici nu sunt. Nu este clar de la ce a pornit focul, insa autortitatile cred ca acesta a fost provocat intentionat.