Un uragan a lovit cu putere in statul Florida si a ucis cel putin o persoana. Rafalele de vant au atins o viteza de 250 de kilometri pe ora si au smuls acoperisuri. Din cauza ploilor torentiale, strazile au fost inundate. Dupa ce a mai scazut din intensitate, furtuna se indreapta spre statul Georgia.

Publicat:11.10.2018, 05:55


Uraganul, numit Michael, a lovit cu forta nord-vestul statului Florida provocand moartea unei persoane. Intr-un oras de pe litoral, una dintre primele zone afectate, vantul a suflat cu 250 de kilometri pe ora, formand valuri uriase.

Imaginile postate pe retelele de socializare arata ca o parte din oras a fost practic acoperita de ape. Potrivit autoritatilor, circa 200 de mii de locuinte au ramas fara lumina. Responsabilii au deschis centre unde oamenii care au fugit din calea furtunii se pot refugia.

Meteorologii americani au declarat ca nu se asteptau ca uraganul va lovi cu o asemena putere. Chiar daca a scazut din intensitate, uraganul se indreapta spre statul Georgia, iar specialistii avertizeaza ca urmarile pot fi grave.