Detalii socante care pot afecta emotional. Tanara de 20 de ani a fost gasita dezmembrata si decapitata in geanta aruncata pe marginea unui lac din Gratiesti. Astazi, pentru reconstituirea crimei, in locul in care a fost gasita geanta, a fost dus principalul suspect, un individ de 32 de ani.

Publicat:20.05.2018, 16:37Potrivit autoritatilor,  tanara de 20 de ani a fost gasita decapitata si dezmembrata, in geanta aruncata pe malul lacului din Gratiesti. Autoritatile spun ca in geanta nu era capul tinerei.

Astazi, pentru reconstituirea crimei, in locul in care a fost gasita geanta, a fost adus principalul suspect, un individ de 32 de ani, din Cricova. Acesta a fost retinut aseara cu ajutorul mascatilor de la Fulger. 

Dupa mai multe actiuni intreprinse la locul crimei, in lac, la o adancime de 10 metri, a fost gasit capul tinerei de 20 de ani.

Autoritatile spun ca tanara avea mai multe probleme cu mai multe persoane, insa deocamdata nu a fost stabilit motivul pentru care a fost omorata.

Tanara de 20 de ani a plecat de acasa, de la Cricova, pe 12 mai seara, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ea.

Ulterior, rudele au anuntat autoritatile despre disparitia fetei.

Abia peste 7 zile, adica in aceasta dimineata, ea a fost gasita fara suflare, intr-o geanta aruncata pe malul unui lac din localitatea Gratiesti.

Urmeza sa fie efectuata necropsia pentru a se stabili cand si in cum a survenit decesul.

Autoritatile au deschis un dosar penal pentru omor.