Cvadrupletii de la Cantemir au ajuns pentru prima data la ei acasa. Cei 4 micuti, nascuti la inceputul lunii au fost astazi externati, iar pentru ca sunt multi, parintii au avut nevoie si de ajutorul nasilor. Tatal l-a purtat in brate pe baiatul care ii poarta numele.

Publicat:13.07.2015, 13:32

Pentru acest eveniment micutii au fost imbracati la fel, astfel ca greu puteai face diferenta. Totusi parintii spun ca deja ii recunosc foarte bine.

Aurelia MIRON, MAMA: "Ii recunoastem toti sunt asa de diferiti"

Dupa ce au primit urarile de bine de la rude, micutii au putut sa mearga pentru prima data acasa. In tot timpul cat a stat la spital mama s-a obisnuit ca sunt 4 si a facut si un grafic dupa care le da de mancare.

Baietelul despre existenta caruia, parintii au aflat abia la nastere a stat in bratele tatalui. Este preferatul lui, deoarece ii poarta numele - Ruslan.

Cei doi parinti spun ca si-au dorit mult acesti copii si desi credeau ca vor fi trei se bucura enorm de patru. Toti impreuna fac cam vreo 8 kilograme de fericire.

Familia traieste in Cantemir, in casa unor rude si spera ca asa le va fi mai usor, intrucat vor avea parte si de ajutorul celor dragi. Cvadrupletii s-au nascut la inceputul acestei luni, la Institutul Mamei si Copilului. Toti copiii sunt perfect sanatosi.