Cei mai frumosi caini au putut fi vazuti la o expozitie, organizata la Balti. Stapanii au avut grija ca patrupezii lor sa arate perfect. I-au pieptanat si i-au imbracat ca de petrecere. Cei mai buni au fost premiati cu medalii.

Publicat:10.09.2018, 14:24

Desi au trebuit sa defileze in fata spectatorilor, patrupezii nu prea i-au ascultat pe stapanii lor. Chiar si asa, au fost aplaudati si urmariti atent de membrii juriului. 

Peste 130 de caini, de aproximativ 45 de rase, au fost adusi la expozitie. Juratii i-au notat in functie de nivelul lor de pregatire, dar si de vestimentatie. 

Cainii au nevoie de multa atentie si grija, spun stapanii, dar si investitii. Asa ca, cei care isi doresc sa cumpere un patruped, trebuie sa se gandeasca bine inainte sa o faca. 

Un adevarat show, totusi, au oferit cainii politistilor. Picii au fost incantati si nu si-au putut dezlipi ochii de la animale. 

"Nu toti cainii se potrivesc pentru serviciul nostru. Ei sunt selectati si testati. Alegem cainii care au instictele foarte dezvoltate. In timpul antrenamentelor incercam sa le imbunatatim.“ 

 Unul dintre scopurile evenimentului a fost de a aduna bani pentru cainii vagabonzi si cei din centrele pentru animale. 

Marina MANDRIC, ORGANIZATOR: "In oras se desfasoara campania de sterilizare a animalelor. Pentru a ajuta voluntarii, i-am invitat sa participe.“ 

 Cei mai frumosi si bine dresati caini au fost premiati cu medalii si cupe. Evenimentul se afla la a saptea editie.