Vacanta de vara bate la usa, iar odata cu ea, apare o grija in plus pe umerii parintilor - trebuie sa le gaseasca o ocupatie celor mici. Le pot umple timpul, trimitandu-i in tabere. Ofertele speciale vin de peste hotare. Acolo unde picii nu doar leaga prietenii. Invata cultura, dar si o noua limba.

Publicat:29.04.2017, 13:45


Cea mai apropiata destinatie este Bulgaria. Daca va grabiti inca puteti prinde reduceri de pana la 20 de procente. Pentru 10 zile achitati 200 de euro."Copiii pleaca cu profesorul, în grupuri de câte 15 sau 20. Neaparat trebuie sa aiba un supraveghetor."

Grecia, taramul zeilor si al plajelor spectaculoase, este pus si el la dispozitia celor mici, pentru doar 300 de euro. Oferta include mancarea pentru 10 zile si transportul. Si parintii ii pot insoti, doar ca vor fi cazati aparte.

"Copii separat, parintii separat, seara s-au intalnit, totul e ok si odihna merge inainte.”

Cei care isi doresc ca vacanta sa fie nu doar placuta, ci si utila pot opta pentru scoala internationala de engleza din Grecia."Achitand doar 270 de euro pentru 7 nopti 8 zile all inclusive, toate cursurile de limba engleza, plus alte activitati. Este inclus drumul cu autocarul."

Parintii mai cu dare de buzunar, isi pot trimite copilul pentru 10 zile in Germania. Acolo, fie isi imbunatatesc engleza, fie insusesc germana.

"Cel mai avansat curs costa 1600 cu tot cu transfer de la aeroport pana la tabara. 20 de lectii de germana sau engleza, cazare,mancare, piscina, excursii.”

Ofertele atractive sunt si in tara. Taberele tematice de zi pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani. Pretul depaseste 3000 de lei pentru 10 zile, dar include doua gustari si un pranz. Totodata, picii vor avea ziua plina de activitati, in functie de profilul taberei, fie ca e vorba de sport, cultura, stiinta sau expeditii.