Formatia Dinamo Tiraspol a cucerit in premiera Supercupa Moldovei la volei masculin. In marea finala voleibalistii de peste Nistru, au intalnit marea rivala din Chisinau, Dinamo-MAI, pe care au invinso clar cu 3 la 0, la seturi.

Publicat:30.12.2015, 17:12


Campioana Moldovei la volei masculin, Dinamo-MAI a inceput prost partida din Supercupa in fata adversarei din Tiraspol. In primul set gruparea de peste Nistru a dominat categoric si s-a impus usor cu 25 la 16. In setul doi chisinauienii au inceput la fel de prost, dar au revenit bine pe final si s-au apropiat la doar doua puncte diferenta, scor 24 la 22. Dinamo Tiraspol a castigat insa urmatorul schimb si a inchis setul.

In actul trei Dinamo-MAI a incercat sa revina in meci, dar din nou tiraspolenii au fortat bine si au preluat conducerea. Formatia din partea stanga a Nistrului a dominat si s-a impus lejer la o diferenta de 9 puncte, scor 25 la 16, cucerind pentru prima data Supercupa. Este al doilea trofeu pentru Dinamo Tiraspol, care in acest sezon a cucerit si Cupa Moldovei.