Tara gazda a Campionatului European, Franta, a castigat la limita meciul amical impotriva Camerunului, scor 3 la 2. Partida s-a dovedit a fi una dificila pentru cocosii galici, Payet aducand victoria in minutul 90 al partidei. Campionatul European incepe pe 10 iunie.

Publicat:31.05.2016, 14:17
Cu 10 zile inainte de Euro 2016, tara gazda, Franta, a jucat penultimul meci amical dinaintea turneului, impotriva selectionatei Camerunului. Meciul a inceput cu un minut de reculegere in memoria lui Patrick Ekeng.

Gazdele au deschis scorul in minutul 20, cand Matuidi a finalizat faza ofensiva cu un voleu fantastic. Peste doua minute, camerunezii au egalat, dupa ce Aboubakar a profitat de ezitarea fundasilor francezi. Franta a reusit totusi sa plece la cabine in avantaj. Mijlocasul celor de la Juventus, Paul Pogba, a trimis o pasa superba pentru Giroud, care a stabilit scorul primei reprize.


Repriza secunda a continuat sub dominatia franceza, insa gazdele nu si-au putut fructifica ocaziile, Pogba si Giroud ratand incredibil. Spiritele s-au incins pe final de meci. In minutul 88 Chupo-Moting a inscris pentru 2 la 2, insa sarbatoarea  camerunezilor nu a durat. Payet a adus victoria cocosilor galici in minutul 90, dupa ce a executat perfect o lovitura libera. 


Campionatul European incepe pe 10 iunie, iar pana atunci trupa lui Didier Deschamps va mai infrunta Scotia pe 4 iunie intr-un meci amical.