Un nou test pentru nationala Moldovei. Tricolorii vor infrunta sambata selectionata Georgiei in ultimul meci din acest an din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. Atat antrenorul, cat si jucatorii spun ca singurul rezultat pozitiv va fi victoria.

Publicat:08.11.2016, 16:39

Igor DOBROVOLSCHI, SELECTIONER MOLDOVA: “Ce scor nu ar fi, orice nu s-ar întâmpla, ne vom stradui sa jucam un fotbal ofensiv, adica sa ne impunem propriul stil de joc. Obiectivul nostru, în primul rând, este sa ne perfectionam jocul.”

Nationala Moldovei se pregateste pentru deplasarea in Georgia. Georgienii sunt pe locul 5 in grupa D, singurul punct acumulat fiind in partida cu Tara Galilor.

Mijlocasul Alexandru Gatcan  crede ca rezultatele vor veni, iar o buna organizare in meciul de sambata ar putea surprinde adversarii.

Moldova are un start de campanie preliminara dezastruos, cu 3 infrangeri si 10 goluri incasate. Singurul gol marcat al nationalei noastre a fost reusit in meciul contra Irlandei. Partida Georgia-Moldova se va disputa sambata, de la 19:00.