Un barbat de 31 de ani a murit aseara dupa ce ar fi fost aruncat de la etajul cinci al unui bloc din centrul capitalei. Politia a deschis un dosar penal pentru omor intentionat si presupun ca cineva l-a impins cu buna stiinta. Locatarii blocului sustin ca nu stiu cine era victima.

Publicat:07.10.2019, 15:12

Cazul a fost inregistrat de politie ieri in jurul orei 17:00. Locatarii blocului spun ca nu au vazut momentul cand barbatul s-a prabusit si nu cunosc nici identitatea acestuia. 

“Am auzit o bubuitura. Au inceput sa se adune oameni. Era descult si cu un cablu in mana.” 

Vecina care locuieste in apartamentul de langa cel in care s-a produs nenorocirea ne-a spus ca proprietarii sunt plecati la munca peste hotare si ca din cate stiau, acolo nu locuia nimeni.

“Proprietarii apartamentului, un cuplu, sunt plecati in Italia. Cand a venit politia, in apartament erau doi baieti. Ei dormeau, usa de la intrare era deschisa. Nu-i cunosc nici pe acesti doi baieti si nici pe cel care a decedat.”

Prima versiune a politiei este ca victima ar fi fost aruncata peste geam dupa ce s-a iscat un conflict intre cativa prieteni care au baut impreuna. Oamenii legii a initiat o cauza penala pentru omor intentionat, iar cei care vor fi gasiti vinovati risca pana la 15 ani de puscarie.