La Palatul National „Nicolae Sulac” are loc ceremonia de inmormantare dedicata maestrului Mihai Amihalachioaie. 

Publicat:14.02.2024, 10:10

Monica BABUC, SEFA INSTITUTULUI CULTURAL ROMAN: „Dincolo de talentul inascut, Mihai a fos binecuvantat de Dumnezeu cu bunatate atotcuprinzatoare. Draga Mihai, drum lin catre ceruri, tu ne vei ramane model despre cum sa traim in aceste vremuri deloc usoare!”

Maria ILIUT, INTERPRETA DE MUZICA POPULARA: „Aparitia lui Mihai mereu a stralucit si a cucerit din prima. Va ramane in fata ilustrilor muzicieni din spatiul romanesc. Mihai, te plange toata Bucovina, te plange toata Moldova, am ramas vaduviti."

UPDATE 

Nicolae BOTGROS, DIRIJOR ORCHESTRA LAUTARII, a venit sa il conduca pe ultimul drum pe Mihai Amihalachioaie: „Mihai a fost un muzician mare, iar eu am avut ocazia sa ii spun in fata acest lucru, chiar si aici la Palat dar si in casa la mine. Mihai a fost omul care a cunocut toate stilurile. Ceea ce a facut el pentru sufletele noastre va ramane vesnic. Imi pare foarte rau ca putea sa mai traiesca multi ani. Lui Dumnezeu ii plac artistii buni, iar Mihai era unul dintre cei mai buni.", a spus Nicolae Botgros.

Mai multi oameni si artisti au venit cu flori si lacrimi sa isi ia ramas bun de la regretabilul Mihai Amihalachioaie, care este condus, astazi, pe ultimul sau drum.