De trei ori mai fericiti. Doi soti din Bacioi au devenit parinti de tripleti. Bebelusii i-au luat prin surprinde, spun parintii, intrucat la prima consultatie la medic li s-a spus ca vor avea doar un copil. Cei doi baieti si o fetita au fost conceputi pe cale naturala, ceea ce este o raritate, sustin medicii.

Publicat:12.06.2019, 20:29

Acesta este Daniel, el s-a nascut primul cu 2kg 180gr. Baiatul a fost al doilea, este Alex si a treia, cea mai mica este fetita, 1kg 800gr.”

Atat cantaresc noii membri ai familiei lui Serghei, chiar daca bucuria venirii bebelusilor pe lume nu are unitati de masura. Proaspatul tatic de tripleti isi prezinta cu mandrie micutii. Rodica este mamica sub inima careia au batut cele trei inimioare timp de 9 luni.

-”Am asteptat copilasul, dar care s-au adeverit a fi trei.”

-”Initial era unu, a fost la USG a doua oara, erau gemeni, ok, am acceptat. La 12 saptamanii ii spune ca vor fi trei. Eram un pic in soc.

In timp ce Rodica se afla in sala de nasteri, emotiile lui Serghei erau greu de controlat, asa ca a fost sustinut de mama soacra. Chiar daca nu a asistat la acele momente, fiecare secunda i s-a inregistrat in memorie ca cel mai frumos film. 

-”Ma tinea de mana, aveam emotii. Nu am fost langa sotie ca era cezariana. La 3 s-a inceput, la 4 am vazut copiii, la 5 sotia. Au fost niste momente unice.”

-’Taticul a spus, doi fotbalisti si o balerina.

Fetita si cei doi frati ai sai au fost conceputi pe cale naturala. Se intampla foarte rar, explica medicii de la Spitalul Municipal nr. 1 din capitala, unde bebelusii au aparut pe lume. 

Alina BEJAN, VICEDIRECTOR SPITALUL CLINIC MUNICIPAL NR. 1 :-”Avem sarcini ...

Bunicii sunt in culmea fericirii, ca pe genunchi vor legana o echipa de nepoti. Grijile s-au triplat, odata cu fericirea, spun acestia. 

-”Noaptea trecuta am fost felicitata de niste prieteni din Germania si le-am spus ca traiesc un vis, care este realitate frumoasa.”

-”Cand feciorul a iesit afara si a spus ca sunt trei, sotul a inceput a plange. Tot nu ne vine a crede.”

La cinci zile de cand s-au nascut, ghemurile de fericire pun deja piciorul in prag. Unul vrea mancare, altul cauta atentie, iar celalat cere inca o imbratisare. 

-”Primul este cel mai linistit. Cel mai capricios este Alex, al doilea baietel, cel mai mancacios. Fetita tot are nazuri, dar sunt linistiti.”

Pe langa Daniel, Alex si Lia, familia o mai au acasa pe Raluca, prima lor fetita, care are acum trei ani. Sotii spun ca stiu deja cum va arata viitorul lor. Nu au dorinte iesite din comun, dar de un lucru sunt siguri - il vor impreuna.

-”O masa intinsa mare, toti fericiti cu bunei, cu rude.”