Femeia, care conducea Porsche-ul ce a provocat accidentul ingrozitor de pe strada Alba Iulia, ar fi fost beata crita cand s-a intamplat totul, anunta politia. Ea se afla in continuare, in stare grava la spital, unde raman internati opt pasageri din troleibuz. Intre timp, au aparut noi imagini surprinse imediat dupa impact.

Publicat:02.10.2019, 18:35

Din imaginile publicate aseara pe internet de unul dintre martori se vede cum trecatorii, panicati, incearca sa ingrijeasca de raniti, iar pasagerii din troleibuz striga dupa ajutor.

Intre timp, politia a anuntat rezultatele testului de alcoolemie. Potrivit informatiilor preliminare, soferita automobilului avea o concentratie de alcool in sange de 1,87 de grame pe litru, adica stare de ebrietate avansata. Femeia este in stare grava la spital, unde si alti opt pasageri din troleibuz raman internati.

Apar si primele informatii despre barbatul, care a decedat in urma accidentului. Acesta era originar din satul Macaresti, raionul Ungheni. Primarul localitatii ne-a spus ca el locuia la Chisinau si ca lucra la un santier din capitala. Barbatul era divortat si avea un copil. Primarul afirma ca nu stie ce legatura avea acesta cu soferita si sustine ca maine barbatul va fi inmormantat.

Accidentul s-a produs acum doua zile pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Porsche-ul a intrat pe rosu in intersectie, s-a izbit de troleibuz, iar in rezultat, un om a murit si 28 au fost raniti.