Fiul lui Vlad Filat s-a facut actor. Luca Filat apare intr-un film si joaca rolul unui hot, care impreuna cu un grup de infractori pune la cale un jaf. O secventa din productia britanica a fost publicata acum zece luni pe un site strain, insa nu este clar cum se numeste pelicula si cand a fost filmata.

Publicat:22.07.2019, 18:34

„ - Da, sunt de acord ca planul tau este minunat, aproape perfect, dar exista o problema. Cum putem avea incredere in femeia ta?

- Daca ai incredere in mine, atunci trebuie sa ai incredere si in ea.

- Eu am incredere in tine pentru ca tu mi-ai castigat increderea, ca si toti cei din aceasta incapere. Tu, insa, ne ceri sa ne punem vietile in joc si sa ne incredem in cineva despre care nu stim nimic.”

In secventa din film se intelege ca Luca Filat, in varsta de 24 de ani, joaca rolul unui hot, care impreuna cu alte cateva persoane intentioneaza sa jefuiasca o galerie de arta. Intr-o alta scena acesta apare alaturi de o femeie care pare a fi iubita lui si care este ingrijorata de ceva ce urmeaza sa intample. Mai mult, cei doi au si o fiica.

„- Stiai ca asa va fi?

- Da, stiu. Meghan, tati pleaca, vino sa-i spui la revedere.

- Vin.

- Sa nu indraznesti sa nu te intorci acasa.”

Nu este clar cand a fost realizata pelicula si cum se numeste aceasta. Despre Luca Filat s-a tot vorbit in ultima perioada, avand in vedere scandalul in care acesta s-a pomenit. Fiul lui Vlad Filat a fost lipsit de aproape jumatate de milion de lire sterline de autoritatile britanice. O instanta de la Londra a luat aceasta decizie pentru ca Luca Filat nu a putut sa demonstreze provenienta banilor. Intrebat despre asta la emisiunea In Profunzime, Vlad Filat a declarat ca nu comunica cu fiul sau si ca acesti bani nu ar avea nicio legatura cu el.

Luca Filat a aparut in public alaturi de parintii sai, atunci cand Vlad Filat s-a lansat in politica.