Imagini revoltatoare au aparut in spatiul public. Cativa tineri s-au filmat cum conduc cu 150 de kilometri pe ora prin capitala si trag din arma din mers. Dorin Chirtoaca, cel care a publicat filmuletele, sustine ca unul din ei ar fi nepotul lui Igor Dodon, Nichita, lucru negat de presedintie. Politia afirma ca incearca sa-i identifice pe baieti.

Publicat:10.10.2019, 17:05

In imaginile publicate pe Facebook de Dorin Chirtoaca apar cativa tineri care se filmeaza in masina aflata in mers. La bord se vede ca au o viteza de 150 de kilometri pe ora. Fostul primar al capitalei sustine ca acest clip a fost filmat pe strada Alecu Russo din Chisinau. 

In al doilea clip, filmat noaptea, tinerii s-ar deplasa cu viteza de 130 de km pe ora pe viaductul de la Botanica. La un moment dat, unul dintre ei scoate un pistol prin geamul deschis si trage cel putin doua focuri de arma in aer. 

Chirtoaca scrie ca cel care ar conduce masina de model Porsche Cayenne ar fi nepotul lui Igor Dodon, Nichita, lucru negat de presedentie. 

CARMENA STERPU, PURTATOAREA DE CUVANT A PRESEDENTIEI: "Coincidenta de nume, daca se va adeveri ca e vorba de numele Dodon, aceasta nu presupune neaparat inrudirea dintre oamenii cu acelasi nume".

Am incercat sa gasim astazi conturile de Instagram pe care ar fi fost postate imaginile ca story-uri, valabile timp de 24 de ore, dar acestea nu exista.

Zilele trecute pe adresa redactiei protv au fost trimise alte cateva filmulete in care cativa tineri se opresc cu masina pe un camp si trag din arma.

Nu este clar daca aceste imagini ar avea vreo legatura. Politia ne-a spus ca investigheaza cazul si urmeaza sa-i identifice pe cei implicati.