Sorina Obreja a revenit pe bancile facultatii de jurnalism. Prezentatoarea stirilor PRO TV a inmanat diplomele absolventilor Universitatii de Sat si le-a impartasit lectii de viata care i-au prins bine pe tot parcursul carierei sale.

Publicat:13.07.2019, 18:57

Dupa trei ani frumosi la facultatea de jurnalism, astazi studentii au primit dimplomele de absolvent inmanate de prezentatoarea principalului buletin de stiri de la PRO TV Sorina Obreja, care este cu siguranta un exemplu pentru toti. Acesta i-a indrumat sa urmeze mereu calea cea dreapta in viata, indiferent de domeniul in care vor activa.

Sorina a fost o studenta sarguincioasa, mergea mereu la ore, iar ceea ce a invatat de pe bancile facultatii este si acum un reper in activitatea sa.

A fost o zi importanta si emotionanta pentru absolventii facultatii de jurnalism si stiinte ale comunicarii, pentru ca acum sunt jurnalisti cu acte in regula.

In acest an a scazut considerabil numarul absolventilor, in comparatie cu anul trecut, de aceea profesorii au asteptari mai mari de la studeti.