Caz terifiant la Edinet. O tanara a murit, dupa ce a cazut intr-o fantana cu cei doi copii ai sai. Bebelusul de doar o luna a fost scos, si el, fara suflare, iar micutul de doi ani a supravietuit si a ajuns la spital.

Publicat:27.08.2019, 11:44

Potrivit politiei, sambata, tanara, impreuna cu cei doi copii, a mers in vizita la bunica sa, intr-o localitate din Edinet, acolo unde trebuia sa-si astepte sotul care urma sa vina de peste hotare.

Ieri, in a doua jumatate a zilei, femeia si-a lasat bebelusul cu bunica in curtea casei, iar ea impreuna cu fiul mai mare a plecat in gradina. Dupa 5 minute s-a intors singura si l-a luat in brate pe fiul sau mai mic. Atunci, batrana a intrebat-o unde se duce, iar tanara i-a spus ca se intoarce imediat.

Oamenii legii spun ca femeia a asteptat-o, insa, vazand ca nu vine a mers sa vada unde se afla. Ulterior, ajungand langa fantana din curte a vazut slapii acesteia si a auzit strigate. Batrana a mers imediat la vecini pentru a cere ajutor.

Acestia, uitandu-se in fantana au vazut corpurile micutilor care pluteau pe apa. Atunci unul dintre vecini s-a legat cu o funie de piept si a coborat in fantana. A luat in brate bebelusul si vazand ca acesta este fara suflare l-a pus in caldare si l-a scos din fantana. Si micutul de 2 ani a fost scos din fantana. Acesta a fost transportat in stare grava la Spitalul Raional Edinet.

Ulterior, salvatorii au scos cadavrul tinerei.

Oamenii legii investigheaza in continuare cazul.