Inca un barbat a murit dupa groaznicul accident produs ieri la Comrat. Este vorba de soferul de 48 de ani care conducea masina izbita in plin de cea intrata pe contrasens. El s-a stins azi dimineata la spital. Intre timp, femeia si copilul care au fost raniti, au fost adusi in capitala.

Publicat:05.06.2019, 13:43

Maxim CAZACU, OFITER DE PRESA, INTITUTUL MAMEI SI COPILULUI:“Pacientul de 11 ani a fost transportat din orasul Comrat. La internare starea lui era grava, cu fractura de femur, traumatism cranio-cerebral. Se afla in sectia reanimare chirurgicala. Este constient, dar starea lui este grava.”

Accidentul s-a produs in apropiere de satul Bugeac. Un barbat a murit pe loc, dupa ce masina pe care o conducea si in care se afla sotia si fiul sau, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un alt automobil.

VEZI AICI: O intreaga familie a avut de suferit, in urma accidentului din Comrat. Un barbat a murit, iar sotia si copilul acestuia, transportati la spital dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un alt automobil - GALERIE FOTO