Un oficiu al ambasadei Greciei va fi deschis la Chisinau. Despre asta a anuntat ambasadorul Republicii Moldova la Atena, Andrei Popov intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. Acesta sustine ca deschiderea ambasadei la Chisinau va contribui la avansarea parteneriatului bilateral dintre cele doua tari. 

Publicat:28.07.2023, 10:56

„Am avut astazi o discutie foarte buna cu Konstantinos Fragogiannis, viceministrul elen de Externe pentru cooperarea economica cu care am facut un follow up punctual asupra mai multor subiecte convenite in cadrul sedintei din luna mai a comisiei interguvernamentale mixte. In mod special i-am multumit pentru decizia autoritatilor elene de a deschide la Chisinau o Ambasada, pas care cu certitudine va contribui la avansarea parteneriatului bilateral”, a spus ambasadorul Republicii Moldova la Atena, Andrei Popov. 

Totodata, diploatul a mai sustinut ca urmatoarea tinta este reluarea zborurilor directe dintre Chisinau si Atena. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.