Google+

Departamentul Stiri:
Telefon: +373 22 21 36 45
Fax: +373 22 21 36 42
Petru Maior 7, Chisinau, Republica Moldova
Email: office[at]protv.md


ICS ”PRO DIGITAL” SRL, deținător al postului de televiziune:
”PRO TV CHIŞINĂU”


prezintă informația privind modificarea beneficiarului final în vederea asigurării transparenței proprietății, conform prevederilor art. 66 din Codul audiovizualului nr. 260-XVI din 27.07.2006 și deciziei CCA nr. 39/194 din 17 noiembrie 2015.

După cum a fost raportat anterior:

asociatul unic al ICS „PRO DIGITAL” S.R.L. este: CME Media Enterprises B.V., o societate cu răspundere limitată olandeză, nr. Inregistrare: 33246826, cu sediu in: Heinkade 55, Unit G-Jm 1019GM, Amsterdam, Regatul Țărilor de Jos.

CME Media Enterprises B.V. este deținută 100% de către Central European Media Enterprises N.V., o societate cu răspundere limitată din Curacao.

Central European Media Enterprises N.V., (Curacao) este deținută 100% de Central European Media Enterprises Ltd., o societate cu răspundere limitată închisă din Bermuda.

Central European Media Enterprises Ltd. („CME Ltd.”) este o societate pe acțiuni cotată la bursa NASDAQ și la Bursa de Valori din Praga, astfel, acțiunile CME Ltd. sunt tranzacționate public în mod constant.

Time Warner Inc. și câteva societăți afiliate ale sale împreună sunt cel mai mare acționar economic al CME Ltd. cu o cotă de participare de aproximativ 75% din valoarea totală a participației efective la CME Ltd. Vă rugăm să consultați site-ul web al CME Ltd pentru detalii suplimentare: http://www.cetv-net.com/investors/equity/equity-structure/default.aspx.


La data de 14 iunie 2018 AT & T Inc. a achiziționat fosta companie Time Warner Inc. și, prin urmare, a devenit ultima companie-mamă a PRODIGITAL S.R.L.

AT&T Inc. este un conglomerat multinational in demeniul telecomunicatiilor, cu sediul in Dallas, Taxas, SUA (http://about.att.com/sites/company_profile)
Drept rezultat, AT&T Inc. este la moment cel mai mare acționar al CME Ltd. cu o cotă de participare de aproximativ 47% cu drept de vot în CME Ltd.

Achiziționarea de către AT & T Inc. a Time Warner Inc. nu implică nici o schimbare a componenței asociaților direcți ai PRODIGITAL S.R.L.

AT & T Inc. este o companie publică listată la bursa din New York; Acțiunile sale sunt deținute pe scară largă și sunt tranzacționate în mod public în mod constant. Informațiile cu privire la beneficiarii efectivi ai AT & T se bazează pe datele publicate de AT & T Inc. în cea mai recentă declarație, care este disponibilă la adresa:
https://www.att.com/Investor/ATT_Annual/2016/downloads/notice_2017_annual_meeting_proxy.pdf

Vă rugăm să rețineți că nici AT & T Inc., nici alți mari deținători instituționali de acțiuni ale AT & T Inc. nu ar fi în măsură să furnizeze informații cu privire la cei mai mari deținători individuali decât daca acele informații care sunt înaintate public la Comisia de Valori Mobiliare din Statele Unite ale Americii.
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn