Google+

Un socru de cosmar

Un socru de cosmar

Greg Focker (Ben Stiller) este indragostit pina peste cap de prietena lui, Pam (Teri Polo). Cum relatia tinde sa devina foarte serioasa, Greg este invitat sa petreaca un week-end in Long Island, la parintii iubitei sale. Sa-i cunoasca familia… unul dintre cele mai firesti lucruri si totusi…. Cum sora lui Pam urmeaza sa se casatoreasca in acel week-end, Greg se gindeste ca este o ocazie numai buna pentru a cere mina iubitei de la tatal ei, Jack (Robert De Niro). Dorinta lui Greg de a fi pe placul viitorului socru este atit de mare, eforturile sale sint atit de evidente si disproportionate cu situatia, incit efectul este inversul celui scontat.
Dupa parerea lui Jack oricum nimeni nu este destul de bun pentru fiica sa, cu atit mai mult Greg. Prezenta sa provoaca stupefactie din primul moment. O persoana care se numeste Focher nu poate trezi prea mult respect…. Prenumele este Greg, dar in realitate este Gay. Meseria pe care o practica este cel putin la fel de ciudata: “sora” la spital! Mai mult, este evreu si nu iubeste pisicile, pe care socrul sau le adora!
Oricit s-ar stradui Greg, un socru horticultor, fost agent CIA, care planteaza flori, dar si microfoane, instaleaza camere video si foloseste detectoare de minciuni, un astfel de socru este greu de multumit….
O excelenta comedie de situatii, care a stat 4 saptamini pe locul intii in topul american si a fost nominalizata la premiile Oscar si Globul de Aur. O comedie care reuneste doua nume cu sonoritate ale cinematografiei americane, Ben Stiller si Robert de Niro. Acestia au reprezentat prima alegere a regizorului Jay Roach si au acceptat imediat, convinsi de calitatea scenariului. Acomodarea lor insa a fost destul de dificila: “Sa lucrezi cu De Niro este un eveniment si iti produce o emotie greu de surmontat”, marturisea Stiller. Din cauza respectului sau nedisimulat pentru De Niro regizorul isi aminteste ca a trebuit sa traga nenumarate duble pentru a obtine privirea potrivita, dar pina la urma a reusit. Rezultatul: o comedie de cinci stele!
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn