Timp de doua zile, o femeie a fost cea mai cautata persoana din Los Angeles.

Publicat:17.05.2019, 08:30

Și asta pentru ca a fost filmata in timp ce incerca sa rapeasca un copil de patru ani lasat nesupravegheat intr-un restaurant.

Planul i-a fost dat insa peste cap, iar a doua zi a incercat din nou sa rapeasca un micut.

Cu sprijinul localnicilor, individa a fost arestata si va fi judecata pentru tentativa de rapire.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere il vedem pe baietelul de 4 ani care sta singur la o masa. Femeia se apropie de el din senin, il ia in brate si se indreapta hotarata catre iesire.

Potrivit politistilor, o fetita a vazut intreaga scena, a urmarit-o pe individa afara si le-a povestit unor persoane din apropiere ce s-a intamplat.

“Femeia a fost oprita de un martor care a observat-o cand incerca sa urce baietelul intr-o masina”, a spus un politist.

Anchetatorii spun ca femeia a lasat copilul jos, apoi a fugit. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, intr-un fast-food din centrul orasului. Povestea s-a repetat a doua zi, la cateva strazi distanta. De aceasta data suspecta s-a apropiat de un alt copil.

“Suspecta a mers la masa copilului, l-a prins de mana si a incercat sa il ia cu ea. Chiar i-a spus “vino cu mine” in spaniola. Bineinteles, familia copilului sau ruda care era cu el in acele momente l-a oprit”, a mai precizat ofiterul.

Dupa cateva ore de la a doua incercare de rapire, femeia a fost gasita si arestata. Pentru identificarea ei, oamenii legii au facut apel la populatie. Individa are 33 de ani si pana acum nu le-a spus politistilor de ce a recurs la aceste fapte.

Sursa: