Fostul presedinte american Donald Trump a declarat luni ca se opune interzicerii TikTok in Statele Unite, adoptand o pozitie opusa fata de actualul sef de stat, care este gata sa sustina un proiect de lege care ameninta reteaua de socializare, potrivit hotnews.ro.

Publicat:11.03.2024, 19:36

„Ceea ce nu-mi place este ca, fara TikTok, veti face Facebook mai mare, ceea ce pentru mine este un dusman al poporului, la fel ca si alte mijloace de comunicare”, a declarat Trump intr-un interviu acordat CNBC.

Donald Trump pare sa se fi razgandit acum dupa ce in august 2020 a emis un ordin executiv care interzicea TikTok in Statele Unite, invocand o amenintare la adresa securitatii nationale.

Toti cei cincizeci de membri ai unei comisii din Camera Reprezentantilor au votat joi in favoarea unui proiect de lege care, daca va fi adoptat, va obliga compania mama a TikTok, ByteDance, sa isi vanda filiala sau sa se confrunte cu o interdictie a retelei sociale in Statele Unite.

Proiectul de lege ar urma sa fie supus la vot in Camera Reprezentantilor in aceasta saptamana, potrivit mai multor institutii media americane.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.