Deputatul Partidului Sor, Denis Ulanov, spune ca retinerea Marinei Tauber si a Reghinei Apostolova a fost facuta la comanda lui Igor Dodon. Acesta afirma ca cele mai multe ilegalitati la Banca de Economii s-au facut atunci cand Igor Dodon era ministru al Economiei.

Publicat:19.09.2019, 10:05

Denis ULANOV, DEPUTAT PARTIDUL SOR: "Noi mergeam la Orhei pentru a ne intalni cu alegatorii. Nimeni nu stia ca deputatii se vor intalni intr-o sedinta plenara. In drum spre Orhei ne-a oprit politia, mi-au luat documentele. In masina mea se afla Apostolova si Tauber.

In acest timp Alexandr Slusari anunta ca Marina Tauber si Reghina Apostolova incearca sa fuga din casa. Timp de 30 de minute masina mea a fost retinuta.

Tauber si Apostolova au urcat in alta masina. Ulterior au mai venit 2 masini de politie. Au inceput sa ne urmareasca. Despre ilegalitatile facute de angajatii MAI noi deja ne-am adresat cu o solicitare la minister. Domnule Slusari, show-ul s-a terminat.

Nimeni nu-si aminteste ca atunci cand Dodon era ministrul Economiei, Greceanii- ministrul Finantelor. Ce se intampla atunci la Banca de Economii si acte miliarde de lei au fost acordate credite interprinderilor de stat.

De exemplu, "Serviciu Auto-Expert", "Aschim". Nimeni nu-si aminteste de aceste datorii"