Andrian Candu spune ca Vlad Plahotniuc se afla la Londra, impreuna cu familia. Acolo el are grija de mai multe chestiuni, de securitate si de viitor.

Publicat:21.06.2019, 22:11

Lorena Bogza: „Unde este Vlad Plahotniuc? Spuneati ca v-ati intalnit cu el in Europa undeva...”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Este astazi cu familia, intr-o locatie sigura, are grija de mai multe chestiuni legate de familie, de securitate, de viitor si sper ca o sa revina foarte curand. M-am vazut cu el la Londra cateva zile in urma.”

Lorena Bogza: „Dumnealui sta la Londra sau in alta parte?”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Dumnealui se deplaseaza, eu nu stiu si nici nu as vrea sa discut acuma despre destinatia sau despre locatia unde se afla. Eu inteleg ca va intereseaza, dar sunt si altii pe care-i intereseaza, care eventual ar vrea sa aduca anumite prejudicii, de aceea trebuie sa fim foarte atenti.”

Lorena Bogza: „Totusi de ce a plecat din RM. Am vazut mesajul acela lung pe facebook...”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Eu cred ca este foarte explicativ acel mesaj. Dumnealui cu adevarat in ultima perioada de timp a ignorat foarte mult interesele familiei si familia ca atare, datorita ocupatiei si activitatii care a fost".

Lorena Bogza: „Brusc acum si-a amintit?”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Pai noi am trecut in opozitie. In opozitie deja ai o alta strategie, alta comunicare, alta mobilizare a echipei, respectiv oamenii au toata posibilitatea sa decida. Eu de exemplu, daca plec in vacanta saptamana viitoare, o sa ma acuzati ca plec in vacanta anume in acea perioada".

 Lorena Bogza: „Cand a plecat?”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Nu cunosc detalii, din cate cunosc a plecat sambata.”

Lorena Bogza: „Presa a scris ca a plecat vineri.”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Eu cunosc ca a plecat sambata.”

Lorena Bogza: „Pai deja vineri noaptea era comunicatul PD, in care ni se spunea ca domnia sa a parasit tara pentru a fi impreuna cu familia.”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Eu nu cred ca a fost vineri seara comunicatul. Stiu ca a fost sambata dimineata. In fine, astea sunt detalii. Dumnealui a plecat la familie si asta este important.”

Lorena Bogza: „Toata lumea a interpretat aceasta plecare ca o fuga.”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Fuga, trasul la raspundere, astea sunt chestiuni tare relative si speculative. Daca e cineva sa raspunda, nimeni nu scapa de tragere la raspundere. In secolul XXI lucrurile stau altfel.”