Ex-director al Pietei Centrale din Chisinau, Lilia Bustiuc ii cere demisia lui Ruslan Codreanu pentru ca i-ar fi denigrat imaginea atunci cand a demis-o din functie.

Publicat:25.06.2019, 10:00

Femeia spune ca de cand a fost numita in functie Intreprinderea Municipala „Piata Centrala avea deja datorii in suma de 85 de milioane de lei, iar ea ar fi incercat sa lichdeze aceste datorii.

 „Cu venirea mea in functie am petrecut audit in intreprindere care a depistat foarte multe nereguli. Raportul auditului a foat prezentat domnului Codreanu.

Am intreprins actiuni urgente. Am inceput sa ducem discutii cu Ministerul de Finante, ca sa prelungim cumva termenul de achitare a acestor amenzi. La moment aceasta datorie constituie deja 40 de milioane” a declarat Lilia Bustiuc.

Totodata aceasta spune ca a raportat in toate instantele infractiunile de milioane de la Piata Centrala si ca din aceasta cauza a fost demisa cu scopul ca aceste nelegiuiri sa fie musamalizate.

 „Nu vedeti ca omului ii arde caciula si incearca sa ma inlature prin diferite metode? Ca ma numeste in functie, iar cand a vazut ca am un management cu rezultate, il numeste in functie pe un agent cu atatea incalcari” a mai declarat femeia.

Lilia Bustiuc a declarat ca spera ca primarul interimar sa-si revizuiasca decizia.