Expertul watchdog, Valeriu Pasa, a venit cu o reactie, dupa declaratiile facute de deputatul SOR si spune ca „de la Moscova au inceput sa vina niste idei de fake news atat de deocheate, incat si Marina Tauber se simte aiurea sa le vocifereze”. Asta, dupa ce deputatul SOR a declarat astazi, in cadrul unui briefing de presa, ca presedintele Maia Sandu si premierul Dorin Recean ar pregati o provocare militara la granita regiunii transnistrene, la data de 17 aprilie. Tot Tauber, a spus ca autoritatile din Moldova ar fi trimis in Romania 10 mii de uniforme ale politiei nationale si 10 mii de uniforme ale Armatei Moldovei, iar scopul acestei actiuni este participarea contingentului international in actiunile militare pe teritoriul Moldovei.

Ultimul update: 24.03.2023, 14:14 Publicat:24.03.2023, 14:05

„De la Moscova au inceput sa vina niste idei de fake news atat de deocheate, incat si Marina Tauber se simte aiurea sa le vocifereze. Se vede ca la Lubyanka au adus niste droguri noi. Cica din Moldova in Romania au dus 10 mii de uniforme militare ca sa imbrace in ele soldatii romani si sa atace cu ei regiunea transnistreana. Si ca neaparat a doua zi de Pasti tre sa fie provocarea. Nici macar Tirdea nu ar da asa conspiratie aiuristica”, a scris Pasa pe pagina sa de facebook. 

Si cei de la Guvern ne-au spus ca Marina Tauber incearca sa se acopere in fata finantatorilor esecul total al protestelor platite, iar toate declaratiile ei sunt false si fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii si dezbinarii in societate.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508