Dupa sedinta de judecata de ieri Marina Tauber a facut declaratii pentru presa. Aceasta sustine ca a fost tinuta in subsol, fara nicio fereastra si fara mancare.

Publicat:19.09.2019, 10:32

Deputata sustine ca tot ce i se incrimineaza este la comanda lui Igor Dodon si a Zinaidei Greceanii, din motiv ca de mai multe ori ar fi facut declaratii referitor la sotul sefei de legislativ ca ar trebui sa fie tras la raspundere pentru ca numele lui figureaza in raportul Kroll.

Marina TAUBER: „Aceasta cauza se stie demult. Doar in 2019 eu am devenit cea mai periculoasa. Am fost detinuta intr-un subsol, jos, fara ferestre. Am fost detinuta ca un infractor periculos. Sentinta - arest la domiciliu. Cum o sa-mi indeplinesc functiile pe care le am ca deputat? Doamna Greceanii m-a indemnat de multe ori sa tac ori o sa vad ce o sa fie. De ce sotul lui Greceanii nu este langa mine. El figureaza in raporul Kroll ca si mine."

"-Ce au cautat cei de la CNA in timpul perchezitiilor?"

Marina TAUBER: „Eu am fost prezenta. Au luat mai multe lucruri, mai multe acte. Nu stiu ce au cautat, dar nu o sa gaseasca nimic la mine. Noi o sa fim tari. Nu ne vom opri. Vom lupta. Ma tem sa stau unde am fost azi. Inteleg ca faptul ca am luptat pentru Ilan Sor, pentru Orhei, a fost cauza. Ei sunt suparati ca nu au putut sa il distruga."

Acum trei zile Marina Tauber a fost retinuta pentru 72 de ore. Marina Tauber si Reghina Apostolova au fost lipsite de imunitate la sedinta legislativului la solicitarea Procurorului General Interimar care a spus ca ele sunt cercetate in dosarul fraudei bancare. Ieri procurorii au cerut mandat de arest pentru deputata, iar judecatorii au decis ca ea sa stea 30 de zile in arest la domiciliu.