Presedintele Parlamnetului, Igor Grosu a venit cu un mesaj pe Facebook dupa moartea primului presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, prin care isi exprima condoleantele. 

Publicat:14.09.2023, 09:51

„Procesul de dobandire a independentei a pornit de la proclamarea limbii romane drept limba de stat in 1989, de la alegerile democratice din 1990 si de la declararea suveranitatii in 1991”, declara primul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. Asa ne vom aminti de el - omul care a adus Independenta, Limba romana si Tricolorul.

Exprim sincere condoleante rudelor, prietenilor si poporului Republicii Moldova. Ziua de 16 septembrie a fost declarata de catre presedinta Maia Sandu zi de doliu”,  a scris Igor Grosu. 

Primul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, s-a stins din viata ieri seara. Acesta suferea de o boala incurabila. Presedintele Maia Sandu a declarat ziua de 16 septembrie, zi de doliu national.

Citeste si : Primul presedinte al tarii, Mircea Snegur, a murit

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.