Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat in cadrul intalnirii avute astazi la Kiev cu omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, despre viitorul european al celor doua tari si despre actiunile de cooperare pe care le vor urma. Despre asta a anuntat sefa statului pe pagian sa de Facebook.

Publicat:21.11.2023, 17:33

„Am avut o discutie productiva cu Presedintele Volodimir Zelenski. Am vorbit despre angajamentul tarilor noastre pentru libertate si despre cum impreuna cladim viitorul nostru comun in UE.

Am discutat si despre cooperarea bilaterala, inclusiv sporirea securitatii energetice si investitiile in drumurile si caile ferate ale Moldovei pentru a asigura conexiuni mai rapide, mai sigure si eficiente intre tarile noastre si UE”, a scris presedintele pe contul sau de Facebook.

Potrivit presedintiei, sefa statului a mers astazi la Kiev pentru a discuta cu omologul sau ucrainean si cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre urmatorii pasi in aderarea Moldovei si Ucrainei la UE, sporirea securitatii regionale si sprijinul continuu al UE pentru reforme si dezvoltare in tarile noastre.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.