Procuratura Anticoruptie ar fi pornit o cauza penala pe numele sotului Zinaidei Greceanii, Alexei Greceanii. Anuntul a fost facut de Marina Tauber care a iesit in fata presei cu un document care ar confirma acest lucru.

Ultimul update: 17.10.2019, 09:15 Publicat:17.10.2019, 09:15

„Pe 9 octombrie Procuratura Anticoruptie a confirmat acest fapt si mi-a confirmat ca pe marginea lui Alexei Greceanii este pornita de mult o cauza penala. Acesta e doar inceputul din cauza caruia eu am suferit. Eu revenind in Parlament am devenit si mai puternica si vreau sa multumesc tuturor.

Atentie, faptul nerestituirii unui credit de catre sotul presedintelui Parlamentului este un lucru confirmat. Pentru mine ramane inexplicabila indiferenta anchetatorilor sau a comisiilor care se ocupa de cazul dat. Probabil, dansa a influentat obtinerea facila a creditelor de la BEM si apoi a musamalizat restituirea. Ma adresez Procuraturii Generale sa fie luate toate masurile pentru investigarea nerestituirii creditelor la BEM, in contextul coparticiparii Zinaidei Greceanii, facand uz de pozitia ei.", a declarat Marina Tauber.

Deputata a iesit in fata presei cu un document care i-ar fi fot eliberat de Procuratura Anticoruptie. Acesta ar confirma faptul ca pe numele lui Alexei Greceanii ar fi fost pornita o cauza penala.