Incident teribil petrecut in localitatea Scheia din judetul Suceava. Un copil de 9 ani a fost gasit fara suflare in piscina din curtea casei.

Publicat:05.07.2019, 16:06

Socati, parintii au sunat imediat la 112 insa, din nefericire, doctorii nu l-au putut salva. Politistii si inspectorii de la Protectia Copilului au inceput mai multe anchete.

Baiatul s-ar fi aflat in piscina din fata casei impreuna cu fratele lui mai mare, in varsta de 11 ani. Medicii l-au resuscitat timp de o ora, insa fara rezultat. Dupa ce au declarat decesul, criminalistii au facut masuratori si au stabilit ca apa din piscina avea 60 de centimetri adancime iar parintii le-au spus politistilor ca baiatul stia sa inoate.

Mai mult, pe corpul acestuia nu au fost observate urme de violenta. Fratele mai mare, in stare de soc, nu a putut sa le dea detalii. Rezultatele necopsiei au aratat ca moartea copilul s-a produs prin inec, avand apa in plamani.

In acest caz si cei de la Protectia Copilului au deschis o ancheta iar fratele mai mare urmeaza sa fie consiliat psihologic.