Patru oameni au murit si 2 sunt raniti in urma unui accident deosebit de grav produs in localitatea Baltati, in apropiere de Targu Frumos, judetul Iasi, informeaza ziaruldeiasi.ro.

Publicat:06.10.2019, 17:41

UPDATE - O autospeciala ISU care se indrepta spre locul accidentului de la Baltati a fost lovita de o alta masina, dupa ce soferul acesteia a intors pentru a evita coada formata in urma evenimentului rutier.

Mai multe imagini de la locul tragediei in galeria foto

Niciunul dintre salvatori nu a fost ranit, ei continuandu-si deplasarea pe jos, au precizat reprezentanti ai ISU, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, soferul unui autoturism Opel, in care se aflau patru persoane, a vrut sa intoarca intr-o zona cu linie continua, fiind izbit violent de un SUV Jaguar.

Impactul a fost devastator, cei doi barbati si 2 femei din autoturismul Opel fiind prinsi in fiarele contorsionate ale masinii. 20 de pompieri au intervenit pentru scoaterea acestora, insa cei patru nu au putut fi salvati.

“Din primele cercetari efectuate, conducatorul unui autoturism aflat in trafic ar fi efectuat o manevra neregulamentara de intoarcere, masina fiind lovita de un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, cei patru ocupanti ai masinii au decedat. In prezent, se continua cercetarile pentru a se stabili intreaga situatie de fapt”, a declarat pentru Agerpres Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Potrivit reprezentantilor SMURD Iasi, alte patru persoane, care se aflau in cea de-a doua masina, au fost ranite, dar sunt constiente, doar doua acceptand sa fie transportate la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ pentru evaluare medicala.