AS Roma va trata cu maxima seriozitate meciul impotriva campioanei Moldovei, FC Sheriff. Asta afirma renumitul antrenor al italienilor, Jose Mourinho. Staruri ca Dybala si Lukaku vor evolua in aceasta seara la Tiraspol impotriva viespilor. Meciul din prima runda a fazei grupelor Ligii Europei va incepe la ora 19 si 45 de minute.  

Publicat:21.09.2023, 23:43

Jose MOURINHO, ANTRENOR “AS ROMA”:„Antrenorul advers a spus ca scopul lor este sa treaca, cu succes, de faza grupelor. Stim ca acum cativa ani, FC Sheriff a scris o istorie incredibila in Liga Campionilor. Vom juca cu maxima seriozitate.”

Roberto BORDIN, ANTRENOR “SHERIFF TIRASPOL”:Vom juca impotriva uneia dintre cele mai puternice echipe ale competitiei, care va pretinde la victoria in Liga Europei, asa ca sunt favoriti nu doar in grupa noastra. Nu trebuie sa-i motivez pe baieti pentru acest duel. Ei s-au pregatit bine de aceasta provocare si asteptam cu nerabdare meciul.”

AS Roma debuteaza in noul sezon al Ligii Europei la Tiraspol din postura de finalista a editiei trecute. “Lupii” sunt intr-o forma buna, venind dupa o victorie categorica in campionatul Italiei, contra formatiei Empoli.

Roberto BORDIN, ANTRENOR “SHERIFF TIRASPOL”:„In ultimul lor meci, ei au marcat sapte goluri si nu au incasat niciunul. Cred ca nu are rost sa evidentiem linia lor ofensiva sau cea defensiva, deoarece sunt buni la toate aspectele jocului. Este o echipa foarte buna.”

AS Roma a adus pentru meciul cu Sheriff toate vedetele, printre care Romelu Lukaku, Andrea Belotti, dar si campionii mondiali, Paulo Dybala si Leandro Paredes. Italienii au si probleme de lot, fotbalisti ca Tammy Abraham, Lorenzo Pellegrini si Chris Smalling fiind accidentati. In plus, antrenorul Jose Mourinho nu se va putea afla pe banca tehnica, deoarece este suspendat, dupa cartonasul rosu primit in finala din stagiunea precedenta.

Jose MOURINHO, ANTRENOR “AS ROMA”: „Evident ca este o problema, deoarece nu voi putea comunica cu echipa. Nu voi putea coordona fotbalistii in timpul meciului. Voi sta pe locul care mi-l va oferi FC Sheriff.”

UEFA l-a delegat pentru meciul de la Tiraspol pe arbitrul Andris Tremanis din Letonia. Sheriff si AS Roma evolueaza in Europa League, facand parte din grupa G, unde se mai afla Slavia Praga si clubul Servette din Elvetia. Doar primele doua clasate se vor califica in play-off, echipa de pe locul trei, urmand sa isi continue parcursul in Liga Conferintei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.