Zinedine Zidane regreta ca nu a putut juca in aceeasi echipa cu Leo Messi. Starul francez a facut declaratia in cadrul unei intalniri istorice pe care a avut-o cu argentinianul. Desi au fost rivali in Spania, reprezentand cluburile Barcelona si Real Madrid, cei doi si-au facut complimente si cadouri unul altuia.  

Publicat:10.11.2023, 22:23

”Pacat ca nu am putut juca impreuna. Acum este momentul cand iti pot pasa si eu mingea.”

Messi si Zidane s-au vazut fata in fata la Miami, cu cateva zile inainte ca argentinianul sa castige cel de-al optulea sau Balon de Aur. Intalnirea a fost pusa la cale de compania producatoare de articole sportive, Adidas, ai carei ambasadori sunt Messi si Zizou. Desi Leo este cel mai bun jucator din istoria Barcelonei, iar Zidane – un personaj legendar pentru Real Madrid, atat din postura de antrenor, cat si jucator, cele doua staruri au uitat de rivalitate.

Zinedine ZIDANE, FOST FOTBALIST: ”- Daca ar trebui sa il descrii pe Leo in cateva cuvinte, ce ai spune? 
- Exista un singur cuvant: “magic”. Pana la urma, ceea ce imi place, este ca azi e o zi speciala. Eu si Leo nu ne vedem foarte des, dar azi am ocazia sa ii spun cat de mult il admir.”

Leo MESSI, JUCATOR “INTER MIAMI”: “Am spus-o si inainte, cred ca este unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie. Il admir si imi place mult. Il urmaream cand juca la Real Madrid. M-a facut sa sufar cat eram la Barcelona.”

Messi si Zidane s-au intalnit o singura data ca jucatori, in 2005, atunci cand Barcelona a invins in El Clasico cu 3 la 0. Cele doua staruri au vorbit despre cele mai frumoase amintiri ai au ajuns la concluzia ca ii leaga mai multe lucruri. Ambii si-au scris numele in istorie purtand numarul 10 la nationala si au inscris in finala Campionatului Mondial pe care l-au castigat. Leo si Zizou au oferit unul celuilat tricourile cu autograf in care au jucat acele finale.

“- Ce tricou!
Ar fi bine sa scrii ceva frumos acolo.
Iti multumesc.
Un tricou incredibil.”

Leo Messi continua sa joace la 36 de ani, fiind legitimat la gruparea Inter Miami din Statele Unite. Iar Zinedine Zidane este somer. Antrenorul de 51 de ani a avut doua mandate pe banca tehnica a celor de la Real Madrid, cu care a castigat patru trofee ale Ligii Campionilor, trei – ca antrenor si unul – din postura de jucator.