Roger Federer s-a retras cu lacrimi in ochi in urma cu un an, iar marele campion elvetian s-a intors la Laver Cup si a participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Publicat:23.09.2023, 16:12

Momentul a fost realizat cu ajutorul lui Jim Courier, iar Rafael Nadal l-a pus intr-o situatie incomoda pe fostul sau mare rival.

„Am o intrebare pentru tine... Cine a fost partenerul tau de dublu favorit?”, a spus Nadal, iar apoi i-a facut cu ochiul elvetianului.

„Vreau sa zic... Am crezut ca a fost sotia mea. Pana a aparut tipul asta. Asa ca da, Rafa castiga. Anul trecut a fost special, la un alt nivel”, a raspuns Federer.

Roger a facut echipa cu Miroslava „Mirka” Vavrinec (sotia lui) la Cupa Hopman 2002, iar impreuna cu Rafael Nadal a jucat la Cupa Laver 2022 (ultimul meci din cariera).

„Simt ca nu am suficient timp. Este un test la un cu totul alt nivel” - Roger Federer 

La un an de la retragerea din tenis, Federer a vorbit despre programul sau aglomerat si a dezvaluit ca s-a ingrasat cateva kilograme.

„Sunt zile in care sunt singur, dar in acelasi timp simt ca nu am suficient timp. Mi-am incarcat programul, patru copii iti pot face asta, sunt un sofer profesionist in prezent, un organizator, este un test la un cu totul alt nivel.Inca merg la sala, sunt surprins. Intotdeauna mi-a fost teama de momentul in care mergeam la sala, dar acum fac asta de 4-5 ori pe saptamana. Poate ca nu arat chiar asa cum ar trebui. M-am ingrasat putin, din pacate, asa ca lucrez la asta acum, tin o dieta.Totul este in regula. Am o multime de proiecte, sunt o multime de lucruri distractive de facut si la care sa iau parte impreuna cu partenerii mei, am facut proiecte din pasiune, lucruri pe care nu le pot dezvalui acum, este grozav” - Roger Federer.