Google+

A doua sedinta de judecata in cazul chiriasilor de la Truseni a fost amanata. Proprietarii sustin ca sedinta s-ar fi amanat intentionat - VIDEO

A doua sedinta de judecata in cazul chiriasilor de la Truseni a fost amanata. Proprietarii sustin ca sedinta s-ar fi amanat intentionat - VIDEO
Embed:

Si a doua sedinta de judecata in cazul chiriasilor de la Truseni a fost amanata. S-a intamplat dupa ce chiriasii au invocat in instanta ca intarzie la medic. Proprietarii sustin ca Radu Ciorici si Ala Tarlapan ar fi facut totul intentionat, ca sa mai ramana in locuinta, mai ales ca in tot acest timp ei nu platesc pentru chirie.

 

Sedinta a inceput cu intarziere de aproximativ jumatate de ora, la Judecatoria Buiucani. Avocata chiriasilor a cerut instantei amanarea sedintei, pentru ca acestia ar fi avut o programare la medic, la care intarziau.

 

O alta obiectie invocata de chiriasi a fost ca judecatoria este deschisa doar pana la ora 17:30, iar sedinta ar fi peste program.

 

Victoria Ciobu, proprietara casei nu s-a prezentat la judecatorie, pentru ca se afla peste hotare. Tanara a fost reprezentata la sedinta de catre avocat si fratele ei.

 

Acesta sustine ca chiariasii intentionat ar fi invocat aceste motive, doar pentru a amana sedinta. Nici de aceasta data, Radu Ciorici si Ala Tarlapan nu au vrut sa comenteze situatia. 

Totusi, in cadrul sedintei de judecata, chiriasii au povestit ca nu vor sa iasa din casa pentru ca au facut reparatii de mii de euro, dar si pentru ca au crezut ca proprietara va dori sa prelungeasca contractul de chirie. Urmatoarea sedinta a fost programata pentru 31 octombrie. Un alt proces pe marginea acestui caz a fost initiat la Judecatoria Riscani.

 

Prima sedinta de judecata, care a avut loc acum o saptamana a fost amanata, dupa ce avocatii ambelor parti au cerut timp pentru a face cunostinta cu actele aduse de cei doi in instanta.

 

Conflictul a inceput inca acum cateva luni, cand odata cu expirarea contractului de chirie, Radu Ciorici si Ala Tarlapan au refuzat sa iasa din casa.

 

Proprietarii se plang ca nu-si pot intoarce locuinta si ca au fost nevoiti sa apeleze in instanta de judecata. De cealalta parte, chiriasii sustin ca nu vor sa paraseasca locuinta, pentru ca ar fi avut cheltuieli suplimentare, dar si pentru ca nu au fost anuntati la timp ca trebuie sa plece. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn