Google+

Luata la rost de un doctor de la Calarasi, dupa ce a spus la ProTV ca a asteptat ore in sir in holul spitalului, pana medicii au iesit de la adunarea PD: „Ce ai fost vedeta? Ne-ai facut de rusine!" Femeia a depus un demers - FOTO

O femeie din Calarasi care a dat ieri un interviu pentru PRO TV si s-a revoltat in legatura cu intalnirea medicilor cu cei de la Partidul Democrat in timpul orelor de munca, spune ca a fost chemata la cabinet si luata la rost de catre un doctor.

 

S-a intamplat astazi. Femeia a trimis un demers catre directia spitalului, in care a cerut sa fie luate masuri cu acest caz.

 

In document, ea povesteste cum s-a intamplat totul. Femeia scrie ca ieri a avut o programare la medic la ora 11:40. Cand a ajuns acolo a asteptat minute in sir si a inteles ca, de fapt, medicii sunt la o sedinta organizata de democrati.

 

Intre timp, echipa ProTV s-a apropiat de ea si a intrebat-o unde este medicul si de cat timp il asteapta. Femeia spune ca a afirmat ceea ce a vazut. Ulterior, cand a venit medicul, a chemat-o in cabinet si a inceput sa-i reproseze faptul ca a vorbit la ProTV, iar apoi i-a spus sa vina a doua zi.

 

Cand s-a prezentat astazi, femeia spune ca a fost luata la rost de catre acest medic, iar apoi a parasit cabinetul fara a fi consultata, pentru ca s-ar fi speriat pentru sanatatea ei.

 

„Ce ai fost vedeta? Ne-ati facut de rusine”, i-ar fi spus doctorul.

 

Ieri caravana democratilor a ajuns la Calarasi. Dupa ce au mers si au discutat cu oamenii de pe strazile orasului, democratii, in frunte cu Andrian Candu, au mers la spitalul de acolo la o intalnire organizata cu personalul.

 

Astfel, potrivit pacientilor, medicii au plecat la sedinta din timpul orelor de munca, iar acestia au asteptat ore in sir.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn