Google+

Sarbatoare mare in satul Petrunea. De hramul localitatii, democratii au inaugurat... jumatate de kilometru de drum - VIDEO

Sarbatoare mare in satul Petrunea. De hramul localitatii, democratii au inaugurat... jumatate de kilometru de drum - VIDEO
Embed:

A fost mare sarbatoare si in satul Petrunea din Glodeni. Acolo, de hramul localitatii, democratii au inaugurat... jumatate de kilometru de drum. S-a taiat panglica albastra, iar primarul a scaldat in laude bucatica de strada reparata in cadrul programului "Drumuri Bune", lansat de PD si finantat de stat.

 

Momentul in care panglica de culoarea democratilor a fost taiata, a fost aplaudat zgomotos de sateni. Asa, a fost inaugurat drumul proaspat reparat care are nici mai mult, nici mai putin – 540 de metri.

 

Au urmat discursurile, mai lungi decat drumul si pline de elogii, ale primarului si presedintelui raionului, ambii democrati.

 

Iurie NASTAS, PRIMAR SATUL PETRUNEA: "Timp de o saptamana s-a construit drumul. Drumul impreuna cu pavajul ne-au deschis centrul satului. Avem drum asfaltat, lumina si trotuare."  

 

Ion LEUCA, PRESEDINTELE RAIONULUI GLODENI: "Este o fila de istorie pentru acest sat, este cel mai tanar sat din Glodeni."

 

La fel de solemn, mamele cu carucioare au marsaluit apoi pe strada.

 

Bucata de drum, reparata in cadrul Programului "Drumuri Bune" este o portiune din strada centrala din satul Petrunea unde se afla primaria si alte cateva institutii publice. Dupa ce li s-a explicat importanta lucrarilor, satenii au fost invitati la concertul de hram.

 

Satul Petrunea din raionul Glodeni a implinit 98 de ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn