Google+

DARUIESTI SI CASTIGI: O zi ca-n basme pentru copiii de la Parcova care locuiesc in casa pe jumatate daramata. O telespectatoare PRO TV i-a invitat la Chisinau. Micutii au avut parte de distractie pe cinste - VIDEO

DARUIESTI SI CASTIGI: O zi ca-n basme pentru copiii de la Parcova care locuiesc in casa pe jumatate daramata. O telespectatoare PRO TV i-a invitat la Chisinau. Micutii au avut parte de distractie pe cinste - VIDEO
Embed:

A fost o zi ca-n basme pentru copiii de la Parcova care locuiesc in casa pe jumatate daramata. O telespectatoare PRO TV i-a invitat la Chisinau. Micutii au vazut pentru prima data capitala si au avut parte de distractie pe cinste. Au fost impresionati de strazi, de cladirile inalte si de… semafoare.Impresionati de calutii care se roteau, copiii de la Parcova s-au grabit sa-i incalece. Mai putin, Renat, care s-a tot invartit el in jurul cailor pana a luat o decizie. 

 

A urmat toboganul de gheata care a fost pe placul celor doua gemene mai mari. Fetele au uitat de grijile care atata le impovarau si au inteles cata bucurie le poate aduce copilaria. Riana s-a incumetat sa se dea o singura data.

 

Iar Renat si-a gasit alta ocupatie.

 

Vizita in capitala i-a bucurat enorm pe toti. Doar cea mai mica sora a lor, care are abia un an si jumatate a ramas acasa cu bunica, n-ar fi rezistat la un drum atat de lung. 

 

Iar dupa ce si-au implinit pofta de distractie, le-a venit pofta de mancare. Asa ca au fost invitati la restaurant. Aici s-au uitat lung la desenele cu bucate si au ales ce au crezut ei ca arata mai bine, oricum ce gust au - nu stiu. 
 

 

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV:Este o zi plina de premiere pentru copiii de la Parcova. Mai intai de toate – sunt prima data la Chisinau, apoi – prima data au fost la carusel si iata-i prima data intr-un restaurant. Aici, copiii abia asteapta sa guste din bucate de care nu au mai vazzut vreodata.” 

 

Invitatia la Chisinau le-a fost facuta de o femeie din Ialoveni. Nina Afteni a vazut reportajul in care micutii plang de necaz si a decis sa le ofere o zi de fericire.

 

O alta surpriza a venit din partea unui moldovean stabilit peste hotare. Acesta a transferat pe contul familiei 50 de mii de lei. Impresionata de sustinerea telespectatorilor, mama celor cinci copii care ii creste singura dupa ce sotul a parasit-o, se gandeste acum ca ar putea gasi o solutie mai buna pentru copiii ei. Fiind disperata, ea avea de gand sa cumpere in sat o casa ieftina, dar veche la fel ca a lor care se darama din cauza alunecarilor de teren.

 

Aventura prin capitala a copiilor de la Parcova a continuat cu o escapada la un mall, unde Nina Afteni, cea care i-a invitat le-a cumparat lucruri necesare si i-a dus si la alte distractii.

 

Cei care vor sa sustina familia pot face transfer cu ajutorul cardului.

 

Datele le gasiti mai jos:

 

Nr. Card  5511 0699 9912 2860  pentru transfer  P2P

 

Banca beneficiarului - BC"VICTORIABANK"SA 

Codul bancii: VICBMD2X 

Beneficiar: RUDENCO ALIONA 

Codul fiscal al beneficiarului: 2002014045246

 

Date Bancare (cont Curent):

Cont in MDL (cod IBAN)  MD68VI022330300001522MDL

Cont in USD (cod IBAN) MD37VI022330300000777USD

Cont in EUR (cod IBAN)  MD44VI022330300001517EUR

 

Date Bancare (Card):

Cont in MDL (cod IBAN)  -  MD29VI225911812041628461


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn