Vremea a fost buna nu doar pentru a tura motoarele, dar si pentru a iesi la iarba verde. Locuitorii capitalei s-au mutat astazi prin parcuri si pe malul lacurilor. Cei mai multi au facut bai de soare. Putini s-au incumetat sa intre in apa, care a fost cam rece.

Publicat:16.07.2017, 15:18


A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Asa ca nimeni nu a stat acasa. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor. 

"Aer oleaca mai curat, relax ne mai odihnim oleaca de oras.”

"Sa ne odihnim la iarba verde,  sa privim lacul - am adus rosii, cascaval,  am organizat un mic picnic, asta e pranzul si dejunul.”

"-Se prind pestii azi? -Da, in fiecare duminica vin si stau, ma odihnesc. - Astazi aveti noroc? - Da, e timpul sa treaca."

Unii au avut motive intemeiate pentru a iesi la iarba verde. 

"Facem frigarui ca e ziua de nastere a unui flacau, cu familia am iesit la natura.”

"Sarbatorim ziua baiatului.”

"E ziua mea de nastere, implinesc 13 ani.- Care e dorinta ta?-Sa ma distrez cu prieteni.”

Vremea a fost buna si pentru bai de soare, deoarece nu a fost atat de cald, spun unii.

"-Iata suntem plaja.-Dar nu este soare?-Nu este soare, este bine pentru noi cei mai în varsta. Nu ne ardem la soare si e totul în ordine. “

Plaja si aleile din parcul Valea Morilor au fost astazi pline de oameni.  Nici apa cam rece nu le-a taiat cheful de relaxare unora.

"Chiar daca soare nu se arata e destul de cald, nu am cautat soare bronzul pe urma.”

"Am venit cu familia suntem in vacanta, suntem din Brasov, dar locuim la Roma, e foarte placut aici foarte amenanjat bine.” 

Daca astazi maximele termice nu s-au ridicat mai sus de 25 de grade, incepand cu ziua de maine temperaturile vor incepe sa creasca, astfel ca la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea 36 de grade.