Google+

A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor - VIDEO

A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor - VIDEO
Embed:

Vremea a fost buna nu doar pentru a tura motoarele, dar si pentru a iesi la iarba verde. Locuitorii capitalei s-au mutat astazi prin parcuri si pe malul lacurilor. Cei mai multi au facut bai de soare. Putini s-au incumetat sa intre in apa, care a fost cam rece.


A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Asa ca nimeni nu a stat acasa. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor. 

 

"Aer oleaca mai curat, relax ne mai odihnim oleaca de oras.”

 

"Sa ne odihnim la iarba verde,  sa privim lacul - am adus rosii, cascaval,  am organizat un mic picnic, asta e pranzul si dejunul.”

 

"-Se prind pestii azi? -Da, in fiecare duminica vin si stau, ma odihnesc. - Astazi aveti noroc? - Da, e timpul sa treaca."

 

Unii au avut motive intemeiate pentru a iesi la iarba verde. 

 

"Facem frigarui ca e ziua de nastere a unui flacau, cu familia am iesit la natura.”

 

"Sarbatorim ziua baiatului.”

 

"E ziua mea de nastere, implinesc 13 ani.- Care e dorinta ta?-Sa ma distrez cu prieteni.”

 

Vremea a fost buna si pentru bai de soare, deoarece nu a fost atat de cald, spun unii.

 

"-Iată suntem plaja.-Dar nu este soare?-Nu este soare, este bine pentru noi cei mai în varsta. Nu ne ardem la soare şi e totul în ordine. “

 

Plaja si aleile din parcul Valea Morilor au fost astazi pline de oameni.  Nici apa cam rece nu le-a taiat cheful de relaxare unora.

 

"Chiar daca soare nu se arata e destul de cald, nu am cautat soare bronzul pe urma.”

 

"Am venit cu familia suntem in vacanta, suntem din Brasov, dar locuim la Roma, e foarte placut aici foarte amenanjat bine.” 

 

Daca astazi maximele termice nu s-au ridicat mai sus de 25 de grade, incepand cu ziua de maine temperaturile vor incepe sa creasca, astfel ca la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea 36 de grade.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn