Google+

A mai bifat inca un succes in cariera sa. Dupa melodiile care au facut-o cunoscuta, Cleopatra Stratan apare in trei manuale scolare. In unul din Belgia, Romania si in altul de limba rusa de la noi - VIDEO

A mai bifat inca un succes in cariera sa. Dupa melodiile care au facut-o cunoscuta, Cleopatra Stratan apare in trei manuale scolare. In unul din Belgia, Romania si in altul de limba rusa de la noi - VIDEO
Embed:

A mai bifat inca un succes in cariera sa. Dupa melodiile care au facut-o cunoscuta, Cleopatra Stratan apare in trei manuale scolare. In unul din Belgia, Romania si in altul de limba rusa de la noi. Adolescenta spune ca a ramas placut surprinsa cand a aflat despre asta.

 

Talentata artista de numai 15 ani, care a devenit cunoscuta in toata lumea la numai trei ani cu hitul Ghita bate un nou record. Cleopatra Stratan a devenit acum populara in manuale. Ea spune ca aflat intamplator despre asta.

 

Cleopatra STRATAN, INTERPRETA:Acum cateva zile ne-a trimis pe pagina noastra oficiala un fan precum ca copii ma studiaza ca artist.”

 

 Cleopatra apare in trei carti. In manualul de limba rusa, pentru clasa a saptea, de exemplu, ea poate fi vazuta la pagina 43.

 

Cleopatra STRATAN, INTERPRETA:Cand am aflat ca sunt in cel de l rusa invatam si eu..eram clasa a saptea.”

 

 Nu putem rasfoi manualul din Romania. Asta pentru ca acesta este in versiune electronica.

 

Cleopatra STRATAN, INTERPRETA:Copiii vor sa invete despre mine si ca le place ceea ce fac eu.

 

Chiar daca atentia Cleopatrei este indreptata mai multe spre studii, artista sustine ca si-a gasesit timp si pentru marea sa pasiune – muzica. Asa ca foarte curand va lansa o noua piesa, insotita si de un videoclip.

 

Cleopatra STRATAN, INTERPRETA:La moment ma pregatesc de un nou proiect, urmeaza noul single in curand. Abia astept sa il lansam.”

 

 Cleopatra Stratan a revenit in atentia fanilor la inceputul verii, dupa 12 ani de absenta, cu un videoclip la piesa “Te las cu inima”.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn