Google+

A ramas pe drumuri cu patru copii minori. O femeie din Copanca, raionul Causeni se plange ca nu are unde locui si nici nu primeste ajutor social. Ce spun autoritatile din localitate - VIDEO

A ramas pe drumuri cu patru copii minori. O femeie din Copanca, raionul Causeni se plange ca nu are unde locui si nici nu primeste ajutor social. Ce spun autoritatile din localitate - VIDEO
Embed:

A ramas pe drumuri cu patru copii minori. O femeie din Copanca, raionul Causeni se plange ca nu are unde locui si nici nu primeste ajutor social. S-a adresat de nenumarate ori la autoritatile locale, insa fara rezultat.

 

Ana BICHIR: "Eu traiesc intr-un camin. Intr-o camera cu patru copii.„ 

 

Viata Anei a luat o intorsatura grava in iarna anului 2016, cand a suferit arsuri pe jumatate din suprafata corpului. S-a intamplat cand peste tanara, de 26 de ani, a cazut un ceaun cu untura incinsa la foc.

 

Ana a nimerit in spital si a suportat mai multe interventii chirurgicale. Spune ca atunci o multime de oameni i-au sarit in ajutor si au transmis bani pe contul bancar, pe care l-a deschis matusa ei. Tanara sustine, insa, ca a primit doar 8 mii de lei din donatii.

 

Matusa femeii, insa, neaga toate acuzatiile si spune ca i-a dat toti banii pana la ultimul banut.  Ana spune ca, fiind mama a patru copii minori, se muta de la o gazda la alta si risca sa ramana pe drumuri. Sotul ei munceste, dar banii pe care-i castiga abia ii ajung de trai. 

 

Ana BICHIR: Eu nu pot lucra pe caldura. Vine scoala.“ 

 

Tanara sustine ca s-a adresat la primarul din sat si asistenta sociala, insa, fara rezultat. A mers si la seful Directiei Asistenta Sociala din Causeni, pentru a cere ajutor.  

 

Seful directiei asistenta sociala din Causeni sustine ca femeia va primi ajutor financiar din partea consiliului raional.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn