Google+

A urcat beat la volanul unei masini imprumutate, fara permis de conducere si a mintit oamenii legii, atunci cand a fost rugat sa se prezinte. Tanarul din imagine este cautat de oamenii legii - VIDEO

A urcat beat la volanul unei masini imprumutate, fara permis de conducere si a mintit oamenii legii, atunci cand a fost rugat sa se prezinte. Tanarul din imagine este cautat de oamenii legii - VIDEO
Embed:

I-a dus de nas pe poltitisti, iar acum este de negasit. Un tanar este cautat de oamenii legii dupa ce a urcat beat la volanul unei masini imprumutate fara permis de conducere. Mai mult, acesta a mintit oamenii legii, atunci cand a fost rugat sa se prezinte, iar acum poltia nu poata sa-i dea de urma.

 

 "-Prezinta permisul. -Poftim? -Permisul prezinta. -Nu am permis. -Nu aveti permis? - Nu. -Atunci de ce v-ati urcat la volan fara permis? - Eu locuiesc aici, mai la vale. -Si... - Am venit pana aici. M-am gandit ca repede si sa ma intorc."

 

 Aceste imagini au fost inregistrate de politisti in noaptea de 5 septembrie. Oamenii legii spun ca au oprit un automobil de model Vaz la volanul caruia se afla acest tanar. El a declarat oamenilor legii ca nu are permisul de conducere si niciun act de identitate, prezentandu-se ca fiind originar din satul Mihailovca, Cimislia. Barbatul a fost supus etilotestului. Pentru ca s-a dovedit ca el era beat oamenii legii i-au luat masina si i-au permis tanarului sa plece.


Ulterior, cand au verificat datele despre identitatea sa, politia a stabilit ca o persoana cu acest nume nu exista in tara noastra. Ulterior, politistii au identificat proprietarul masinii, care s-a dovedit a fi din Bubuieci.

 

El le-a declarat oamenilor legii ca nu-l cunoaste personal pe tanarul care i-a luat masina, deoarece a facut cunostinta in acea seara, intr-o cafenea. Acestia au baut impreuna, dupa care tanarul i-a cerut masina pentru ca sa mearga la un prieten din apropiere. Acum politia cauta barbatul care se afla la volanul Vaz-ului. Pe acest caz a fost deschisa o cauza penala.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn