Google+

Abonamentele de calatorie cu troleibuzul ramane NESCHIMBAT - VIDEO

Abonamentele de calatorie cu troleibuzul ramane NESCHIMBAT - VIDEO
Embed:

Ieri laie, azi balaie. Dupa ce saptamana trecuta Regia Transport Electric a decis sa scumpeasca abonamentele la calatoriile cu troleibuzul, astazi municipalitatea bate in retragere. Incepand de maine, pretul revine la valoarea de pana acum.

 

Cei de la Regia Transport Electric ,care au si luat decizia de majorare a preturilor, si-a motivat intentia prin faptul ca a crescut tariful la energia electrica.


Gheorghe MORGOCI, SEF REGIA TRANSPORT ELECTRIC: “Noi platim pentru energia lectrica cu 40 la suta mai mult, noi am majorat cu 8-10%. Cei care nu doresc sa cumpere abonamente pot sa-si ia bilet.”


Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR: “Principalii care cumpara sunt cetatenii. Eu zic ca decizia sa fie abrogata si sa prezinte directiei finante toate argumentele de ce s-a facut majorarea. Cand se va stabili exact atunci vom lua decizia.”


Pana cand municipalitatea isi face socotelile, pasagerii vor plati acelasi pret ca si pana acum. Un abonament lunar va costa 180 de lei si nu 200 cum s-a dorit initial. Elevii, studentii si pensionarii nu sunt afectati de modificarile de pret. Potrivit primariei, Regia Transport Electric a majorat preturile la abonamente fara a informa primarul si Consiliul Municipal. La randul sau, seful Regiei Transport Electric a precizat ca nu a incalcat nici o prevedere legala, fiind in drept sa ia asemenea decizii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn