Adolescenta de 15 ani din Hancesti, cautata de familie si de politie, timp de trei saptamani a fost gasita astazi. Ea a fost gasita dupa ce a postat un comentariu pe o retea de socializare. Fata se ascunse la iubitul sau. Acum parintii ar putea fi amendati pentru neglijenta.

Ultimul update: 25.10.2018, 19:29 Publicat:25.10.2018, 11:24

"- De ce nu ai anuntat parintii?"

Sora adolescentei este cea care a anuntat politia. Tanara nu-si poate explica de ce sora ei a plecat de acasa fara sa anunte pe cineva. 

Svetlana, SORA ADOLESCENTEI: “Nu ne-am certat nu a fost nimic, a plecat pur si simplu, o iesit din casa am intrebat-o unde pleca a spus ca nicaieri, am intrat in casa nu mai era.”

Svetlana sustine ca sora ei a mai fugit de acasa, dar niciodata nu a disparut pentru atata timp. 

Svetlana, SORA ADOLESCENTEI: “- La cine a fost?- La unu Alexandru, nustiucum familia, toata lumea vorbeste de el ca e narcoman si ca betiv, a fost la dansu azi si la gasit acolo.- Au mai fost asa cazuri?- A fost ca venea beata acasa pe la 3-4.”

Minora a fost luata de la politie si dusa  acasa la parintii sai de catre primarul din localitate si diriginta de clasa. Potrivit politiei, parintei fetei risca sa fie trasi la raspundere.

Cristina VICOL, OFITER DE PRESA IP HANCESTI: “Politia urmeaza sa audieze minora si parintii pentru a stabili care sunt cuzele plecarii de acasa, daca se vor depista cauzele parintii vor fi penalizati conform articolului 63 cod contraventional si amendati.”

Adolescenta de 15 ani a plecat de acasa pe data de 9 octombrie. Potrivit politiei in tot acest timp, ea s-ar fi aflat la iubitul ei care urmeaza si el sa fie audiat la politie.